Selecteer een pagina
Ontmoetingspark Buiten!

16 maart 2023

Thema-avond over de methode PuurGezond bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Wij van Ontmoetingspark Buiten! vinden het belangrijk om onze bezoekers te informeren over Gezondheid en Leefstijl. Elke maand is er een avond met een boeiend onderwerp. Omdat er op dit gebied veel te leren is en we mensen op het goede spoor willen zetten om stappen te zetten die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Gezondheid en Leefstijl is een breed begrip, het kan gaan over ziektes die je wereld op zijn kop kunnen zetten maar ook de invloed van gezonde voeding op je leven. Of hoe geef ik mijn leven weer kleur wanneer ik alleen kom te staan. Ook willen we bij de bezoekers van de informatieavonden gaan ontdekken welke behoeftes er zijn en daarop inspelen.

Dinsdag 28 maart zal Pietsje Planting diëtiste bij Eet Oke in Dronten komen vertellen over gezond en lekker eten met de methode van PuurGezond
PuurGezond helpt jou gezonder te eten en te leven. De avond begint om 19.30 uur en is dankzij een bijdrage van het Oranjefonds en GGD Flevoland geheel gratis! Het is de tweede avond in een reeks avonden over Leefstijl en Gezondheid. Iedereen is welkom. Wel graag opgeven via info@ontmoetingsparkbuiten.nl of belt u met 0634829861.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code