Selecteer een pagina
Ontmoetingspark Buiten!

17 februari 2023

Thema-avonden over Gezondheid en Leefstijl bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Wij van Ontmoetingspark Buiten! vinden het belangrijk om onze bezoekers te informeren over Gezondheid en Leefstijl. Elke maand is er een avond met een boeiend onderwerp. Omdat er op dit gebied veel te leren is en we mensen op het goede spoor willen zetten om stappen te zetten die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Gezondheid en Leefstijl is een breed begrip, het kan gaan over ziektes die je wereld op zijn kop kunnen zetten maar ook de invloed van gezonde voeding op je leven. Of hoe geef ik mijn leven weer kleur wanneer ik alleen kom te staan. Ook willen we bij de bezoekers van de informatieavonden gaan ontdekken welke behoeftes er zijn en daarop inspelen.

Buiten! kreeg van het Oranjefonds een bijdrage om deze avonden te kunnen organiseren en zo kunnen we de avonden gratis toegankelijk maken inclusief een kopje koffie of thee.
Dinsdag 28 februari komt Jannet Wiegersma uit Biddinghuizen. Zij schreef vanuit haar expertise als verpleegkundig specialist een (hand)boek “Leren lopen op je handen”. Zij geeft mensen die kampen met een ernstige ziekte handvatten, nieuwe inzichten en tips om te leren omgaan met de ziekte die het leven zo op hun kop zette!

Aanmelden graag via info@ontmoetingsparkbuiten.nl of belt u met 0634829861.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code