Selecteer een pagina
25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan

12 februari 2024

Tot 2 x toe het dak eraf van De Hoeksteen

PERSBERICHT | Het koor Alliance vierde afgelopen weekend hun 25-jarig bestaan met een Valentijnsfestival in De Hoeksteen. Ruim 15 optredens op drie podia vonden er plaats in het kerkcentrum. Van kerkkoor tot linedance en van kids tot 65plussers bij de Smarties. Ook waren de brassband, Swifter-bones trombones, Divine Dance Center en de gelegenheids Swifter-band van de partij. Swifter-band bestaat uit kinderen van de leden van Alliance en vrienden.

Voor de inwendige mens werd goed gezorgd met friet van het Snackhuisje, pizzapunten van de pizzeria en broodjes worst. De catering van de Hoeksteen was goed verzorgd.

We kijken terug op een fantastisch weekend! De opbrengst van het festival is bestemd voor verduurzaming van De Hoeksteen waar het dak gelukkig nog net op bleef liggen.

Foto’s: © Marianne Greijdanus

25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan 25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan 25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan 25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan 25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan 25 jaar Alliance -Valentijsfestival in De Hoekstaan

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code