Selecteer een pagina
Trainersavond voor jeugdtrainers – de 4 inzichten

3 oktober 2022

Trainersavond voor jeugdtrainers – de 4 inzichten

PERSBERICHT | Ben jij jeugdtrainer bij een sportvereniging in de gemeente Dronten? En wil je graag een nog betere trainer worden? Lees dan verder! Sport in Dronten organiseert op maandag 31 oktober een (gratis) trainingsavond voor jeugdtrainers over de inzichten van trainerschap. De start is om 19:15uur in de Meerpaal in Dronten en de avond is uiterlijk 21:00uur afgelopen. Tijdens deze trainersavond krijg je kennis over deze vaardigheden die de NOC*NSF opgesteld heeft op basis van uitgebreid onderzoek en we gaan er natuurlijk ook mee aan de slag: je brengt je sterke én je ontwikkelpunten in kaart en kunt direct de volgende training hiermee aan de slag.

De training is geschikt voor elke jeugdtrainer. Als startende trainer vindt je veel praktische handvatten om een veilige en plezierige sportomgeving te creëren, en als ervaren trainer is het een mooi moment om te onderzoeken hoe je deze inzichten al toepast.

Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een 2e avond georganiseerd. Mocht je nou echt niet kunnen, maar wil je wel? Mail dan ook! Opgeven kan door een mailtje naar karen.willemsma@meerpaal.nl. Vermeld in je mail ook even aan welk team & bij welke sportvereniging je training geeft!

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code