Selecteer een pagina
Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

6 april 2024

Tulpenactie: Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

PERSBERICHT| Na het succes van afgelopen twee jaar, stelt Dronten Marketing wederom vijftig bossen tulpen beschikbaar voor inwoners, die hun geluk willen delen met andere Drontenaren. Geluk delen en doorgeven is het idee achter de actie. Iemand aanmelden kan tot en met 19 april.

‘Deel je geluk, vertel ’t met tulpen’ is een actie van Dronten Marketing. Zij nodigen alle inwoners van de gemeente Dronten uit om te vertellen welke dorpsgenoot hun geluk bezorgt. Uit alle inzendingen worden vijftig namen gekozen. Zij ontvangen op 26 april een kleurrijke bos tulpen, als dank voor hun kleine of grote gebaar.

Geluk vermenigvuldigen
De actie valt samen met het moment dat de tulpenvelden in Dronten weer in bloei staan. “Die kleurrijke velden zorgen elk jaar weer voor geluksmomenten. En geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. ” aldus Josje Waagmeester van Dronten Marketing. Daarom de vraag aan alle Drontenaren om mee te doen.

Want klein geluk is groot geluk. Denk aan je moeder die bijspringt als de oppas ziek is, de buurman die de heg voor je snoeit of de vriendin die bij elke gelegenheid een kaartje stuurt. Iedereen kent wel zo’n geluksbrenger. “Deze Drontenaren geven we namens jou een bos tulpenpracht.”

Bedank jouw geluksbrenger
Wil jij jouw geluksbrenger bedanken? Meld hem of haar aan via actie.drontengeeftjederuimte.nl.

Ook is het mogelijk om je voordracht in te leveren bij fysieke locaties; bloemisten Anemoon en Bloeiend Dronten, de bibliotheken en het Huis van de gemeente Dronten werken mee aan deze kleurrijke campagne om zo samen bij te dragen aan het versterken van de onderlinge trots en verbinding onder inwoners. Aanmelden is mogelijk tot en met 19 april.

Tulpenroute Flevoland
De tulpenactie wordt georganiseerd rondom de jaarlijkse tulpenroute van Tulpenroute Flevoland. Josje Waagmeester: “De tulp is waardevol en typerend voor de gemeente Dronten. Met deze actie willen we Drontenaren onderling (nog meer) aan elkaar verbinden én aan de tulp die Dronten zo kleurrijk maakt.”

De tulpenroute is dit jaar van 13 april tot en met 5 mei. Op tulpenrouteflevoland.nl vind je meer informatie. Naast de auto- en fietsroutes wordt er dit jaar in het kader van de tiende verjaardag van Tulpenroute Flevoland ook een Tulpen Kunst Route in het centrum van Dronten georganiseerd. Lokale kunstenaars stellen hun fleurige kunstwerken tentoon in de etalages van lokale ondernemers.

Foto: © Marijn Alons | Goed in Beeld

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code