Selecteer een pagina
Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek

4 oktober 2022

Van uitleenplek naar dé plek voor persoonlijke ontwikkeling

Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek

PERSBERICHT | FlevoMeer Bibliotheek lanceert 26 september 2022 haar vernieuwde, toekomstbestendige en toekomstgerichte website, de virtuele vestiging.

Virtuele vestiging
De bibliotheek verandert de komende tien jaar van een uitleendienst naar dé plek voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met bibliotheken uit het land wordt gebouwd aan het Virtuele Bibliotheek Platform. Een platform voor kennisontwikkeling, waarop iedereen deelt en leert. De virtuele vestiging wordt op termijn uitgebreid met nieuwe functionaliteiten voor bijv. blogs en livestreams. De virtuele vestiging groeit zo door naar een online plek waar je graag bent om te leren, te delen en te ontspannen.

Dat betekent dat de huidige website vanaf 26 september 2022 vervangen wordt door de Virtuele Vestiging. Deze Virtuele Vestiging ziet FlevoMeer Bibliotheek als haar achtste vestiging en dient ter ondersteuning van de maatschappelijke opgaven.
1. De geletterde samenleving
2. Participatie in de informatiesamenleving
3. Leven lang ontwikkelen
4. De Plek

FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.

Het is de centrale ontmoetingsplek, een open, comfortabele en inspirerende plek voor ontdekking, ontmoeting, studie, ontwikkeling en ontspanning waar iedereen welkom is.

 

Foto: FlevoMeer Bibliotheek – Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code