Selecteer een pagina
Boxhandschoenen

8 februari 2024

Vanaf 5 maart ’24 Parkinson Boksen in Dronten

PERSBERICHT | Vanaf dinsdag 5 maart 2024 biedt Merwin Bierlee – Trainingen & Trajecten twee keer per week Parkinson Boksen aan speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson. Deze unieke benadering combineert lichaamsbeweging, coördinatie en sociale interactie om de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte van Parkinson te verbeteren.

De trainingen zijn specifiek ontworpen om de fysieke en mentale uitdagingen aan te pakken waarmee Parkinsonpatiënten dagelijks worden geconfronteerd. Het trainingsprogramma maakt gebruik van boks technieken en oefeningen die zijn aangepast aan de behoeften van mensen met Parkinson. Het doel is niet alleen om de motorische vaardigheden en het evenwicht te verbeteren, maar ook om deelnemers een gevoel te geven dat ze even geen patiënt zijn.

Door samen te werken met gelijkgestemden in een ondersteunende omgeving, kunnen deelnemers hun grenzen verleggen en een positieve impact op hun algehele welzijn in combinatie met Parkinson ervaren.

Praktische informatie
– Start vanaf 5 maart
– Dinsdag 14.00 uur en/of donderdag 10.00 uur
– Locatie: In Opbouw – Agripark-Oost 4a Dronten

Voor meer informatie over Parkinson Boksen en deelname mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Merwin Bierlee – Trainingen & Trajecten via www.merwinbierlee.nl/parkinsonboksen of bellen naar 06-18486139.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code