Selecteer een pagina
Verenigingen kunnen zich aanmelden voor (S)Cool Sport 2024

6 december 2023

Verenigingen kunnen zich aanmelden voor (S)Cool Sport 2024

PERSBERICHT | Sportverenigingen in de gemeente Dronten die graag kennismaken met potentiële jonge leden kunnen zich weer aanmelden voor (S)Cool Sport. Dit sportproject van De Meerpaal start in maart volgend jaar. Tijdens (S)Cool Sport ontdekken kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 van de basisschool welke sport bij diegene past.

Aanmelden verenigingen
Verenigingen die zich aansluiten bij (S)Cool Sport laten kinderen een aantal keer meetrainen, zodat ze een goede indruk krijgen van wat de sport inhoudt. De cursussen zijn gratis, waardoor de drempel om mee te doen laag is. Het is dus de ideale manier om vrijblijvend kennis te maken met een sport. Wie op jonge leeftijd al in aanraking komt met een sport die bij hem of haar past, blijft deze sport vaak een leven lang uitoefenen. Buurtsportcoach Johanneke van Bussel hoopt dat veel verenigingen zich aanmelden: “We willen met een zo groot mogelijk aanbod voor de kinderen komen. Zo is de kans het grootst dat de kinderen een passende sport vinden.” Vorig jaar hebben ruim 300 kinderen meegedaan aan (S)Cool Sport. De deelnemende sportverenigingen leverden zo een bijdrage aan meer beweging bij kinderen.

Aanmelden
Sportverenigingen die mee willen doen kunnen zich aanmelden tot en met vrijdag 15 december. Stuur hiervoor een mail naar buurtsportcoach Johanneke van Bussel, Johanneke.vanBussel@meerpaal.nl of bel met 06 82 86 26 92.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code