Selecteer een pagina
Verkiezing Beste Buur 2023

28 november 2023

Verkiezing Beste Buur 2023

PERSBERICHT | MDF Buurtbemiddeling, Samen Actief in wijk en buurt van de gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten organiseren voor de achtste keer de verkiezing Beste Buur. Buren met een gouden randje. Zo een die we allemaal willen hebben, die zetten we graag in het ‘zonnetje’. Nomineren kan tot 1 januari 2024.

“We doen daarom een oproep aan alle inwoners van de gemeente Dronten. Is jouw buur de held van de straat? Staat hij of zij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor saamhorigheid in de buurt? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Beste Buur 2023.” De genomineerden maken naast de titel Beste Buur, kans op een dinerbon voor 2 bij restaurant Moellies in Dronten.

Fijn naast elkaar wonen is erg belangrijk. Elkaar te helpen en naar elkaar omzien, voor zover mogelijk. Verdient jouw buur het om eens in het ‘zonnetje’ gezet te worden? Dan helpen MDF Buurtbemiddeling, Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten en OFW daar graag bij.”

Nomineren kan tot 1 januari
Iedere inwoner van de gemeente Dronten kan zijn of haar buur nomineren voor de Beste Buur. Stuur vóór 1 januari 2024 een e-mail met motivatie naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl. Begin februari 2024 wordt de winnaar bekendgemaakt. Hierover hoort u na de inzending meer.

Foto: © MDF

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code