Selecteer een pagina
Serviceplein in De Meerpaal

25 januari 2024

Verrassende voorstelling voor de allerkleinsten in bieb Dronten

PERSBERICHT | Beleef de magie van verrassingen met een interactieve voorstelling speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2024. Krijg jij de kriebeltjes van een verrassing? Is een verrassing spannend? Word jij blij van een verrassing? Misschien droom jij wel van een verrassing. Wat doe je als deze verrassing uitkomt?

Tim, een kind zoals jij en ik, is dol op ravotten, dansen en avonturen. Tijdens zijn muzikale ravot avonturen ontdekt hij een bijzondere verrassing. Is deze verrassing voor hem? Tim krijgt kriebeltjes, wat zal er in de verrassing zitten? In “Help! Een verrassing!” – een interactieve, muzikale en zelfs een tikkeltje magische voorstelling – zit in elk hoekje wel een verrassing.

Gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2024 van Miriam Bos (Uitgeverij Lemniscaat), wordt deze voorstelling uitgevoerd door Mario Perton. Ter afsluiting van de Nationale Voorleesdagen 2024 is de voorstelling te zien op het Serviceplein van bibliotheek Dronten op vrijdag 2 februari om 10.00 uur en om 15.00 uur.

Over
Mario Perton, bekend van zijn optredens in theater- en tv-producties zoals Studio100, Disney, Pim & Pom en Jip & Janneke, brengt humor en aanstekelijke mimiek voor interactie met jong en oud.

Kaarten voor de voorstelling kosten € 1,50 voor leden en € 2,- voor niet-leden. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Ook ouders, opa’s, oma’s en verzorgers hebben een kaartje nodig. De kaarten zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code