Selecteer een pagina
De Pensionado's uit Dronten opent nieuwe pand aan De Eem

5 juni 2024

Video | De Pensionado’s uit Dronten opent nieuwe pand aan De Eem

Vrijdagmiddag 24 mei werd het pand van De Pensionado’s aan De Eem in Dronten geopend. Het pand waarin ze gevestigd waren voldeed niet meer aan de eisen van Cor Spronk, de eigenaar van De Pensionado’s. Hij was toe aan iets anders en dat heeft hij gevonden aan De Eem. De opening ging in twee etappes. Rond de klok van 12 uur kwamen de pensionado’s langs en om 17.00 uur was de opening voor vrienden en zakenrelaties.

Ben je gepensioneerd en wil je toch nog een aantal dagen of delen ervan ergens aan het werk? Dat kan via de Pensionado’s. Ideaal voor als je gepensioneerd bent, nog een aantal uur aan de slag in het bedrijfsleven en onder de mensen. Gewoon lekker aan het werk, de administratieve zaken nemen De Pensionado’s je uit handen.

De opening was goed verzorgd. Willy’s Versie Friet zorgde voor een hapje en een frietje, Moellies verzorgde het drankje. Het was gezellig en goed geregeld!

Cor Spronk, oprichter van De Pensionado’s is een spreker in hart en nieren. Zijn speech was informatief én vermakelijk. Ik was erbij om 17.00 uur. Na de speech was er gelegenheid om Cor te interviewen. In de video zie je delen van de speech terug en het interview.

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code