Selecteer een pagina
SwifterWinT

8 maart 2023

Video | Hoe zit dat nu met die rode lampjes? Stephan de Clerck legt het uit

Stephan de Clerck: “De aanvraag zijn we aan het voorbereiden met de gemeente en de provincie, zodat wij in de nabije toekomst echt alleen maar lampjes zien branden als er vliegtuigen naderen.”

Iedere dag worden we geconfronteerd met de windmolens die om ons heen gebouwd worden. De een verafschuwt ze, de ander vindt het geweldig. Toen ik werd uitgenodigd door SwifterWinT om kennis te komen maken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het is al even geleden, maar 16 februari ben ik op bezoek geweest bij Stephan de Clerck, Directeur Operations. Als eerste heb ik een interview met hem gehouden. Vervolgens zijn we samen op pad gegaan naar de site tussen Swifterbant en Dronten. Daar heeft Stephan mij nog veel meer uitgelegd.

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code