Selecteer een pagina
Video | Nomineer jij ook jouw buur?

10 januari 2023

Video | Nomineer jij ook jouw buur?

De DronterReporter hield een interview met Wendy Rademakers van MDF Buurtbemiddeling over de verkiezing van ‘De Beste Buur’. Wat is het en hoe meld je nou iemand aan? Dat waren onderwerpen die er ook in voor kwamen, maar natuurlijk is er meer. Kijk onderstaande video voor alle ins en outs.

 


Verkiezing De Beste Buur 2022

PERSBERICHT | MDF Buurtbemiddeling en Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten organiseren voor de zevende keer de verkiezing “De Beste Buur.“ Buren met een gouden randje. Zo een die we allemaal willen hebben, die zetten we graag ‘in het zonnetje’. Nomineren kan tot 23 januari 2023.

“We doen daarom een oproep aan alle inwoners van de gemeente Dronten.
Is jouw buur de held van de straat? Staat hij of zij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor saamhorigheid? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing “De Beste Buur 2022” De genomineerden maken naast de titel De Beste Buur, kans op een drie-gangendiner voor twee personen bij restaurant Moellies in Dronten.

MDF buurtbemiddeling en Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten helpen graag bij om jouw buur eens ‘in het zonnetje’ te zetten.

Nomineren kan tot 23 januari 2023
Iedere inwoner van de gemeente Dronten kan zijn of haar buur nomineren voor ‘De Beste Buur’. Stuur voor 23 januari een e-mail met motivatie naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl. In februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

 

Foto’s en video: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code