Selecteer een pagina
Dag van de Minibieb 2023

8 juni 2023

Video | Wat is een Minibieb eigenlijk?

Geranne Gisberts: “Dit jaar zitten we zelfs op 15 Minibiebs die meedoen met deze bijzondere open dag”

Zaterdag 10 juni is het de Dag van de Minibieb. Deze dag wordt voor de 4e keer georganiseerd. Ook in Dronten doen verschillende minibiebs aan deze dag mee. Zie ook het persbericht van Flevomeer Bibliotheek verder in dit bericht. Ter ere van deze dag ging ik bij Geranne Gisberts en Roelinda Tax op bezoek.

Foto’s en video: De DronterReporter

PERSBERICHT| Zien lezen doet lezen! Breng op zaterdag 10 juni een bezoek aan een Minibieb bij jou in de buurt. De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Dit jaar zijn er maar liefst vijftien deelnemers in Dronten. Je kunt het vergelijken met een Open Huis. Ontdek de verschillende biebs, ontmoet de eigenaren en kom vooral in contact met elkaar.

Activiteiten
De biebs krijgen een gezellige aankleding, zodat ze goed opvallen. Bij sommige minibiebs staat er een extra boekenvoorraad buiten. Bij de biebs vind je een plattegrondje of een QR-code. Door deze te scannen krijg je toegang tot een kaart waar alle minibiebs van Dronten op staan. Door deze alle vijftien te bezoeken, kan je een heus kwartetspel bij elkaar sparen! We begrijpen dat dit misschien wat veel is op één dag, dus deze kaarten kan je ook na 10 juni nog verzamelen.

Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer aanwezig bij Ontmoetingspark Buiten! Tussen 10.00 – 12.00 uur kan je gezellig aanschuiven bij het voorlezen. Drink samen wat in het theehuis, bezoek de dierenweide en speel een spelletje. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Dag van de Minibieb 2023

Dag van de Minibieb 2023

Dag van de Minibieb 2023

Dag van de Minibieb 2023

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code