Selecteer een pagina
Coloriet Pluspunt Swifterbant

9 mei 2023

Viering 25 jaar Centrum het Pluspunt in Swifterbant

PERSBERICHT | Vorig jaar bestond dagcentrum Het Pluspunt 25 jaar. Destijds kon dit heugelijke feit – als gevolg van de nasleep van de lockdown – niet gevierd worden, maar dit jaar gaat het alsnog gebeuren, met diverse activiteiten van 17 t/m 20 mei.

Woensdagmiddag 17 mei is er een sjoelactiviteit samen met sjoelbakvereniging Ons Genoegen uit Dronten. ‘s Avonds is iedereen welkom om mee te zingen met Marian de Waal. Vrijdagmiddag 19 mei staat een creatieve activiteit op het programma, samen met Mantelkring en Open je hart. Aanmelden hiervoor kan via events@lwpc.nl of 088-7878989. Zaterdagmiddag 20 mei kan iedereen kennismaken met alle clubs en groepen die in het centrum actief zijn. Die middag is er ook een verloting, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Het Pluspunt. Bij deelname aan de activiteiten, ontvangen bezoekers een kopje koffie/thee en wat lekkers. Iedereen is van harte welkom.

Het Pluspunt is een dagcentrum van zorgorganisatie Coloriet in Swifterbant, bedoeld voor mensen met geheugen- en/of psychische problematiek.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code