Selecteer een pagina
Voorbereidingen Lichtjestour 2022 in volle gang

19 oktober 2022

Voorbereidingen Lichtjestour 2022 in volle gang

PERSBERICHT | Lichtjestour 2022 belooft weer een mooie belevenis te worden. Vele deelnemers hebben zich al aangemeld. De straten worden in de drie dorpen weer feestelijk verlicht door een lange stoet trekkers waarop de mooiste verlichting is aangebracht is.

Op 9 december is de stoet te bewonderen in Swifterbant, op 10 december in Biddinghuizen en op 17 december in Dronten. De organisatie is volop bezig om weer een geweldige lichtjestour neer te zetten. De start is als vanouds weer in het centrum van de dorpen en het publiek is van harte welkom om de mooi versierde trekkers te aanschouwen. Stichting De IJsvogel uit Biddinghuizen, de Klokbeker uit Swifterbant en STADronten uit Dronten staan garant voor de organisatie.

De trekkers worden tussen 18.00 uur en 18.45 uur opgesteld en gaan om 19.00 uur aan een rondrit beginnen van ca. anderhalf uur. De routes zullen via de sociale media bekend worden gemaakt zodat een ieder kan genieten van de fraaie optocht. Ervaring van de afgelopen edities leert dat er tussen de 50 en 80 trekkers meerijden. De deelnemers kunnen zelf bepalen waar ze mee willen rijden. De meesten rijden in alle dorpen mee, anderen in een of twee dorpen. Het belooft weer een mooi spektakel te worden waarmee een beetje licht in de duisternis wordt gebracht.

In Dronten wordt er tevens een kinderlichtjestour georganiseerd. De versierde fietsen, skelters, zelfbouw voertuigen etc. zullen twee rondjes rijden door het centrum en ook een ‘podium’ krijgen op het plein. Alle deelnemers, jong en oud, kunnen zich inschrijven via de website www.Lichtjestour.nl.

 

Foto: ©STADronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code