Selecteer een pagina
Voorleesvoorstelling “Help! Een verrassing!”

16 januari 2024

Voorleesvoorstelling “Help! Een verrassing!”

PERSBERICHT | Kom naar FlevoMeer bibliotheek Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant voor een interactieve voorleesvoorstelling van het debuutprentenboek van Miriam Bos tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Verrassing!
Een vos en een eekhoorn zijn heel verschillend. Toch zijn ze in het Prentenboek van het jaar 2024 dikke vriendjes! En raad eens? August de vos komt zelf een verrassend verhaal vertellen en hij neemt zijn Vertelkastje vol prachtige prenten mee.

Help?!
Kom je ook naar de bibliotheek voor dit hartverwarmende verhaal vol verrassingen en waardevolle momenten? In Dronten op maandag 22 januari om 11:00 uur. In bibliotheek Biddinghuizen op woensdag 24 januari om 15:00 uur en op woensdag 31 januari in bibliotheek Swifterbant om 15:00 uur. Ik denk dat August jouw hulp goed kan gebruiken…!

De Nationale Voorleesdagen 2024
De Nationale Voorleesdagen is het grootste prentenboekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Met lekker voorlezen begint een leven lang leesplezier. Voorlezen is bovendien goed voor de ontwikkeling. Daarom leest driekwart van de ouders met kinderen tot zes jaar dagelijks voor. Centraal staat de Prentenboek Top 10, de leukste voorleesboeken gekozen door een deskundig comité. Eén titel wordt verkozen tot Prentenboek van het Jaar. In de bibliotheek zijn diverse activitieiten te beleven tussen 24 januari en 3 februari, hou daarvoor de website flevomeerbibliotheek.nl in de gaten.

Deze activiteit is kosteloos te bezoeken.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code