Selecteer een pagina
Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

16 april 2024

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

PERSBERICHT | Sport in Dronten/De Meerpaal organiseert de Nationale Diabetes Challenge 2024: Dronten wandelt samen! Wil je werken aan je fitheid? Heb je (een verhoogde kans op) diabetes of heb je overgewicht? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast ook gezellig.

Start wandelingen
Op maandag 13 mei aanstaande start de eerste wandeling vanaf de accommodatie van Atletiek Vereniging Flevo Delta, Educalaan 18 in Dronten. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 of 5 km.

We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af op het NDC Festival op 28 september in Arnhem.

Op maandagavond 22 april organiseert SportinDronten een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in het clubgebouw van Atletiek Vereniging Flevo Delta, Educalaan 18, Dronten. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar marjo.degroot@meerpaal.nl of bel voor informatie 06-22761992. Wil je je aanmelden voor de wandelingen of meer informatie, ga dan naar www.nationalediabeteschallenge.nl/dronten/.

Foto: © Sport in Dronten/De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code