Selecteer een pagina
Fotoclub Kiekendief

3 juni 2023

Wie kent in Flevoland niet de Kiekendief… bijna iedereen

PERSBERICHT | Kent u misschien ook al de actieve Fotoclub Kiekendief. Mogelijkerwijs nog niet. Afgelopen donderdag heb ik de eerste keer met deze fotoclub kennis mogen maken. Een fantastische ervaring. De leden van deze fotoclub zijn het hele jaar actief, met in de zomermaanden iets wat tijd en ruimte voor vakanties e.d. maar tijdens de overige maanden drukdoende met de fotografie in al haar facetten.

Donderdag 25 mei bezochten we het oude havenhoofd van Elburg, met aansluitend een fijne wandeltocht door Elburg, waar menig lid van de fotoclub bezig was met het schrijven en tekenen met licht en of het bewust of onbewust toepassen van de gulden snede elementen en nog heel veel meer. Prachtige foto’s werden gemaakt met allerlei typen lenzen en apparatuur om tot het perfecte plaatje te komen. Ook werd er al wandelend kennis met elkaar gedeeld over allerlei boeiende zaken.

Mijn idee, kom eens lang eens bij Fotoclub Kiekendief op de clubavonden en ervaar zelf de mogelijkheden. Het maakt niet uit waarmee je fotografeert of met welke software je foto’s bewerkt of misschien wel helemaal niet bewerkt.

Alles is goed. Als je maar geniet.

Foto: © Rhianna Gralike

Fotoclub Kiekendief

Fotoclub Kiekendief

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code