Selecteer een pagina
De IVN Klimaatcursus “De Groene Verandering”

31 oktober 2022

Wil jij meer weten over klimaatverandering?

PERSBERICHT | Wil jij meer weten over klimaatverandering? Wil je zelf iets doen maar weet je niet zo goed hoe? Dan is de IVN Klimaatcursus ‘De groene verandering’ misschien wel wat voor jou! Op maandagavond 14 november 2022 om 19.30 uur in het Ontmoetingspark Buiten (Dierenpark) is een introductiebijeenkomst over de klimaatcursus in Dronten.

Over de IVN klimaatcursus “De Groene Verandering”
De IVN Klimaatcursus “De Groene Verandering” plaatst klimaatverandering in een breed perspectief en zet aan tot actie. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering en de wisselwerking tussen menselijk handelen en het klimaat. We willen je niet alleen informeren, maar ook motiveren met positieve verhalen die aanzetten tot actie en die vertrouwen geven in het eigen handelen. De excursies laten voorbeelden in Dronten zien van organisaties en inwoners die stappen hebben gezet om duurzamer te leven. Met deze kennis ga je aan de slag door een eigen actieplan te maken. De cursus start in 2023 en bestaat uit 6 theorielessen en 2 excursies. Om deel te nemen aan de cursus is geen voorkennis vereist. Het enige wat je nodig hebt is de motivatie om samen te leren.

Introductiebijeenkomst
Op de introductiebijeenkomst hoor je meer over de opzet en inhoud van de cursus. Je kunt vragen stellen en we gaan samen aan de slag. We vertellen iets meer over het maken van een actieplan en de excursies die op het programma staan. We hopen elkaar te inspireren en te motiveren om samen in Dronten het verschil te maken. De introductiebijeenkomst is gratis. Voor meer informatie en opgave voor de introductiebijeenkomst kun je mailen naar klimaatcursusdronten@gmail.com. Of bellen naar 06-28586330. Je kan je ook opgeven op de website van afdeling IVN Dronten. Opgave graag voor 10 november.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code