Selecteer een pagina
Winnaar 12e editie Pieperprijsvraag slechts 40 kilo ernaast

13 april 2023

Winnaar 12e editie Pieperprijsvraag slechts 40 kilo ernaast

PERSBERICHT | Woensdagavond 12 april is de uitslag bekendgemaakt van de Pieperprijsvraag 2023. De prijsvraag wordt ieder jaar georganiseerd door Harry Schreuder van Harrysfarm en vond voor de 12e keer plaats. Tijdens het afleveren van de aardappelen maakt Harry een foto van de aardappelen die op een gegeven moment nog in de schuur liggen. Via pieperprijsvraag.nl kan men raden hoeveel bruto kilogram aardappelen er nog in de schuur liggen.

Dit jaar hebben er 444 mensen een gokje gewaagd. Het gros komt uit Nederland, maar ook uit bijvoorbeeld België, Canada en Duitsland. De meeste deelnemers komen uit Flevoland en zijn overwegend man. Wel leuk om te vermelden dat – ondanks dat de vrouwen niet ruim vertegenwoordigd zijn – ze al wel 3 keer hebben gewonnen.

Dit jaar gaat de prijs naar Zuid-Holland. Wiljan Reedijk is de winnaar geworden van de 12e editie van de Harrysfarm Pieperprijsvraag. Hij wint de felbegeerde beker, een zitzak, die speciaal door Zitzaq is ontworpen voor de wedstrijd en een cadeaubon t.w.v. € 150 beschikbaar gesteld door sponsor Omnivent. In de schuur lag nog 110.260 kg aardappelen, Wiljan dacht 110.300 kg en zat er dus slechts 40 kg naast! De tweede prijswinnaar is André Hingstman uit Denemarken. De derde prijs gaat naar Jan Zonderland uit Canada.

Klik hier voor de complete uitslag.

Foto: © Harrysfarm

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code