Selecteer een pagina
Digisterker

5 september 2022

Word Digisterker bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Bibliotheek en SeniorWeb bieden cursus ‘Werken met de elektronische overheid’

De overheid werkt steeds meer digitaal, of het nu gaat om het aanvragen van zorg- of huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, het gebruik van een persoonlijke DigiD, of het zoeken van werk. Om iedereen te helpen wegwijs te worden in deze nieuwe situatie wordt vanaf dinsdag 13 september vier weken lang de gratis cursus “Werken met de elektronische overheid” gegeven in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Deze cursus wordt georganiseerd met medewerking van SeniorWeb Dronten.

Wegwijs in een digitale overheid
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Het is geen internetcursus, dus er wordt enige digitale ervaring verwacht van de deelnemers. Tevens dient u in het bezit te zijn van een e-mailadres.

De cursus start op dinsdag 13 september 2022. In de eerste les wordt er een DigiD aangemaakt. Als u al een DigiD heeft, kunt u instappen vanaf de tweede les op 20 september. De lestijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Cursisten kunnen zich aanmelden via de balie, of via www.flevomeerbibliotheek.nl. De lessen zijn gratis.

Zie voor meer informatie over Digisterker ook: www.digisterker.nl

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code