Selecteer een pagina
Workshop beveiliging en wachtwoord beheer

15 februari 2023

Workshop beveiliging en wachtwoord beheer

PERSBERICHT | Vind je inloggen ook zo lastig? Al die verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden zijn niet te onthouden. Opschrijven wordt vaak een chaos en is niet erg veilig. Dit kan gelukkig een stuk eenvoudiger!

Wachtwoordmanager
Veel mensen struikelen over het zoveelste account dat ze moeten aanmaken om op een bepaalde website te komen, wéér een nieuw wachtwoord erbij. Of je bent het wachtwoord vergeten en terughalen lukt niet. In de workshop installeer je een wachtwoordmanager op jouw telefoon, tablet of laptop die dit allemaal voor je regelt. Veilige wachtwoorden maken, bewaren, aanpassen en automatisch inloggen. En dat alles is beveiligd met één hoofdwachtwoord.

De workshop wordt gegeven op vrijdag 3 maart van 14.00 tot 15.30 uur op de kenniswerkplaats in de bibliotheek. De workshop is kosteloos en wordt aangeboden door FlevoMeer Bibliotheek Dronten en SeniorWeb. Tijdens de workshop wordt het programma gelijk geïnstalleerd, dus neem je laptop, tablet of telefoon mee! Bij voorkeur aanmelden bij de balie in de Bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code