Selecteer een pagina
Workshop fotoboek maken en bestellen in bieb Dronten

24 maart 2023

Workshop fotoboek maken en bestellen in bieb Dronten

PERSBERICHT | Foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je telefoon en digitale camera staan er vol mee. De leukste verjaardagen, het weekendje weg met de familie, de vakanties met de kids en nog veel meer. Al die mooie momenten van een gebeurtenis of periode wil je graag bundelen in een fotoboek. Hier wordt het al iets ingewikkelder. Welk programma kies ik? Hoe krijg ik mijn foto’s daar mooi en op volgorde in? Wij helpen je graag op weg.

De workshop wordt gegeven op vrijdag 7 april van 14.00 tot 15.30 uur op de kenniswerkplaats in de bibliotheek van Dronten. De workshop is kosteloos. Tijdens de workshop ga je gelijk aan de slag! Neem dus vooral de apparaten mee waar de foto’s op staan. Als je in het bezit bent van een laptop, dan deze ook graag meenemen. Bij voorkeur aanmelden bij de balie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740.

Kom met ons werken aan jouw persoonlijke fotoboek, zodat je ieder moment terug kan bladeren naar al die mooie momenten. Ook leuk om cadeau te doen aan anderen!

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code