Selecteer een pagina
Workshop opslagbeheer mijn apparaten

21 januari 2023

Workshop opslagbeheer mijn apparaten

PERSBERICHT | Veel mensen maken gebruik van diverse online opslag omgevingen. Denk maar aan de gratis versie van Google Cloud/Drive, iCloud, OneDrive of Dropbox. Het idee dat alles dan op het wereldwijde web te vinden is, staat sommigen tegen. Hoe kan ik hier veilig mee werken?

Veilig bewaren én terugvinden
Het online bewerken en bewaren van documenten is inmiddels de norm. Het voordeel hiervan is dat je overal ter wereld, vanuit elk willekeurig apparaat bij jouw documenten kunt. Hoe vind ik echter mijn bestanden eenvoudig terug en wat moet ik doen wanneer mijn ‘Cloud’ omgeving vol blijkt te zijn? Leer meer over het veilig bewaren van documenten of foto’s in een online omgeving. Ook is er genoeg gelegenheid voor het stellen van allerlei vragen. Geen vraag is te gek.

De workshop wordt gegeven op vrijdag 3 februari van 14.00 tot 15.30 uur op de kenniswerkplaats in de bibliotheek. De workshop is kosteloos. Tijdens de workshop wordt er gezamenlijk geoefend om te werken met diverse opslag omgevingen, dus neem je laptop, tablet of telefoon mee! Bij voorkeur aanmelden bij de balie in de bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code