Selecteer een pagina
Workshop: Starten met Excel in bieb Dronten

30 oktober 2023

Workshop: Starten met Excel in bieb Dronten

PERSBERICHT | Excel staat niet langer alleen bekend als een hulpmiddel voor zakelijke professionals. Ontdek de voordelen van Excel om je dagelijkse taken te vereenvoudigen. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, is het nooit te laat om nieuwe vaardigheden te leren. De workshop wordt gegeven op vrijdag 3 november van 14.00 tot 15.30 uur op de kenniswerkplaats in de bibliotheek van Dronten.

In deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Excel als onderdeel van Microsoft Office. Je raakt bekend met termen zoals werkblad, rijen, kolommen en cellen. Tijdens deze middag oefen je onder andere met het maken een gemakkelijke berekening.
Wil je na deze middag verder oefenen, dan krijg je nadere informatie om gratis een online cursus te volgen in jouw eigen tempo. Excel biedt namelijk talloze mogelijkheden om het huishoudbudget bij te houden, adreslijsten te organiseren en hobby’s te documenteren.

De workshop is kosteloos. Tijdens de workshop ga je gelijk aan de slag! Neem dus vooral jouw laptop mee. Bij voorkeur aanmelden bij de balie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code