Selecteer een pagina
Workshopreeks speciaal voor moeders in gemeente Dronten

10 januari 2024

Workshopreeks speciaal voor moeders in gemeente Dronten

PERSBERICHT | Sanne en Tineke vonden elkaar via Vraagelkaar en hebben een bijzondere vriendschap opgebouwd. Ze betekenen veel voor elkaar en kunnen bij elkaar terecht voor steun. Vriendschap is voor veel moeders waardevol maar glipt er tegelijkertijd vaak als eerste bij in. Tijd voor jezelf is er veel minder als je jonge kinderen hebt. En tijd voor anderen is helemaal een uitdaging. Daarom organiseert Vraagelkaar de workshopreeks ‘In contact met jezelf én anderen’ – speciaal voor moeders met jonge kinderen.

De workshopreeks vindt plaats bij Ontmoetingsplaats Buiten! en helpt je om beter in contact met jezelf en je kind te komen, maar ook de mensen om je heen. Je leert tijd voor jezelf te nemen en ruimte te pakken voor ontspanning. Waar zit je verlangen? En hoe kijk je naar vriendschap? De groep bestaat volledig uit moeders, Vraagelkaar geeft tips en tools zodat je concrete stappen kunt zetten in contact met anderen of zelfs vriendschap.

Data: 15 januari, 29 januari en 12 februari
Aanmelden: vraagelkaar.nl/cafes (voor 12 januari!)

Over Vraagelkaar
Vraagelkaar is een beweging die buurtgenoten aan elkaar verbindt op basis van vriendschap en gelijkwaardigheid. We organiseren regelmatig leerzame workshops, maar ook activiteiten om mensen op een leuke manier bijeen te brengen. Lijkt het jou ook leuk om samen met iemand uit de buurt te wandelen, te fietsen, gezellig iets te drinken of een museum te bezoeken? Bekijk Vraagelkaar.nl of bel 088-7878901.

Foto: © Vraagelkaar

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code