Selecteer een pagina
Yargan en Kamphorst ook volgend seizoen weer bij SV Reaal

2 februari 2023

Yargan en Kamphorst ook volgend seizoen weer bij SV Reaal

PERSBERICHT | Afgelopen zomer is Reaal een nieuwe fase begonnen met 2 hoofdtrainers, Barry Kamphorst en Burak Yargan. Reaal doet dit seizoen bovenin de 4e klasse mee en strijdt nog volop om promotie.

Burak Yargan gaat voor zijn 5e seizoen bij Reaal Dronten, sinds afgelopen zomer versterkt door Barry Kamphorst, die hiermee zijn tweede seizoen ingaat bij Reaal.
De vereniging heeft een duidelijk doel: om jonge talentvolle spelers de kans te bieden zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. Met het verlengen van de contracten van Kamphorst en Yargan creëren het bestuur en TC de voorwaarden om dit doel te bereiken.

SV Reaal heeft in de afgelopen jaren bewezen een goed georganiseerde vereniging te zijn met prima faciliteiten voor zowel prestatief als recreatief voetbal. Met een onderscheidende, ambitieuze denkwijze van de brede technische staf ondersteund door onder andere videoanalyse werkt de club toe naar het waarmaken van de ambitie om een stabiele 3e klasser te worden.

Met de overige leden van de staf is de club nog in gesprek. De Technische Commissie is druk met de selectie voor komend seizoen. Spelers die toe zijn aan een volgende stap en ambitieus en doelgericht zijn ten aanzien van hun eigen ontwikkeling, worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met de technische commissie via tcsenioren@reaaldronten.nl

Foto: © Reaal Dronten – Burak Yargan en Barry Kamphorst en Vincent Zaal, na ondertekening seizoen 2023/2024.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code