Selecteer een pagina
Zaterdag 11 maart Motel Westcoast – One of These Nights in De Meerpaal

4 maart 2023

Zaterdag 11 maart Motel Westcoast – One of These Nights in De Meerpaal

PERSBERICHT | Al vanaf 2007 gaat Motel Westcoast om het jaar op tournee en inmiddels is deze muziekproductie door al bijna 200.000 bezoekers gezien. De groep brengt het beste van de Amerikaanse meerstemmige Westcoast-muziek en behoort dan ook tot de parels van concertshows in de Nederlandse theaters. Met o.a. Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Brenda Bee, samen met hun vijfkoppige band en special guest Dilana Smith.

Over de voorstelling
Voor het eerst wijdt Motel Westcoast een gehele set aan de legendarische Eagles; één van ’s werelds bestverkopende bands, met meer dan 200 miljoen verkochte platen. Na de pauze volgt The Best of the Westcoast met o.a. songs van legendarische groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell.

De aanstekelijke muziek zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbijtrekken, anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes. Maar voor iedereen geldt: het is genieten. Nu alweer bijna 15 jaar en dat had niemand van het gezelschap in 2007 durven dromen. De eerste editie werd afgesloten in de Heineken Music Hall met een live-uitzending op Radio 2, waar meer dan 1,1 miljoen mensen naar luisterden.

Samenwerking Theaters Regio Zwolle
De eerste stappen zijn gezet en de tien theaters in Regio Zwolle werken nu intensief samen op het gebied van o.a. programmering, marketing en bedrijfsvoering. Een voordeel van deze samenwerking is dat het theaterpubliek efficiënter op de hoogte wordt gesteld van het voorstellingsaanbod in de regio.

Foto: © Piet Douma

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code