Selecteer een pagina
Zondag 10 december Kerstmarkt bij Ontmoetingspark Buiten!

23 november 2023

Zondag 10 december Kerstmarkt bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Zondag 10 december is er op Ontmoetingspark Buiten! in Dronten weer een gezellige markt en deze keer natuurlijk in kerstsfeer! Bij ons staan ruim 20 kraampjes opgesteld waar je prachtige creatieve, lekkere en mooie (kerst)cadeautjes kan kopen voor jezelf of wanneer je iemand wil verrassen met een uniek cadeautje!

Op onze markt staan voornamelijk kleine (creatieve) ondernemers uit Dronten en omgeving. Zij zijn al druk bezig om mooie artikelen te maken voor de markt. Uiteraard ontbreken de stands met glühwein en warme chocomel niet. Ook gaan we poffertjes bakken en zorgen we voor een lekkere soep. De KerstDiva’s komen langs voor een optreden, zij zullen kerstliedjes voor de bezoekers zingen. Natuurlijk is ons dierenpark is te bezoeken en kunnen kinderen buiten spelen. Kom gezellig langs tussen 13.00 en 17.00 uur en laat u verrassen door het aanbod!

Er is weinig parkeerplek bij Buiten!, we vragen u dan ook om zoveel mogelijk op de fiets te komen of parkeert u de auto op de grote parkeerplaats bij de Aldi. Ontmoetingspark Buiten! vindt u aan de Dukdalf 2-4 in Dronten.

Foto: © Ontmoetingspark Buiten!

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code